top of page

GOEDE DOELEN

 

Jaarlijks probeer ik mij in te zetten voor verschillende goede doelen. Zoals KIKA, Darts forever – Darten voor Kika en nog vele andere goede doelen. Dit doe ik door bv geld in te zamelen, verlotingen te houden, toernooitjes te organiseren of iets te schenken aan een goed doel. Sinds 2013 ben ik ook ambassadrice van Darts forever- darten voor Kika. En wil hun helpen met het aandacht geven voor hun goede doel en het inzamelen van geld.

 

Ik zou iedereen graag willen bedanken die zich ook inzet voor een ander of een goed doel, en mee helpt aan goede doelen acties SAMEN STAAN WE STERK !!!!!

Wil jij ook mij helpen met het steunen van verschillende goede doelen. Dit kan door bv financieel mijn acties te ondersteunen, of materialen, relatie- geschenken of kadootjes te doneren. Ik hou namelijk verschillende verlotingen per jaar of organiseer kleine toernooitjes voor een goed doel waardoor we prijzen hiervoor nodig hebben, alles is daarom van harte welkom.

 

Mocht u interesse hebben dan verzoek ik u contact met mij op te nemen via het contactformulier of mij een mail te sturen naar de onderstaande genoemde emails aileendegraaf@gmail.com of aileendegraaf@live.nl.

Alvast bedankt voor al jullie steun.

 

Alone we are strong…..

Together we are stronger…..

Aileen

Graaf

bottom of page